jueves, 15 de junio de 2017

Forrest Gump

Fitxa tècnica

Títol: Forrest Gump
Títol original: Forrest Gump
Direcció; Robert Zemeckis
Pais: Estats Units
Any: 1994
Data de sortida: 16/09/1994
Duració: 142 min.
Gènere: Drama, Romanç, Comèdia.
Repart: Tom Hanks, Robin Wright Penn, Gary Sinise, Mykelti Williamson, Sally Field, Rebecca Williams, Michael Conner Humphreys, Harold G. Herthum, George Kelly, Bob Penny
Guió: Eric Roth
Productora: Paramount Pictures

Argument

Forrest Gump (Tom Hanks) és un noi de Greenbow Alabama EUA, que va nèixer amb impediments físics a les cames i un coeficient intelectual per sota de la mitja (tot i que al llarg de l'obra no s'esmenta el nom de la seva enfermetat). La seva mare fa tot el possible per proporcionar-li una vida normal, fins i tot aconseguint que l'acceptin a una escola "regular". La pel·lícula narra la vida d'aquest personatge i com la seva inocència es reflexa en tots els aspectes d'aquesta.

Opinó personal

Portava temps amb ganes de veure aquesta pel·lícula i aquesta proposta a l'assignatura a estva bona solució per finalment, veure

Despres d'haver gaudit d'aquesta història i haver quedat molt satisfeta i amb les espectatives d'aquesta superadíssimes, puc dir que és una pel·lícula que sense dubte ha de veure tothom almenys un cop a la seva vida.
El motiu és simple, m'ha fet riure, plorar i pensar. El paper Tom Hanks és increïble, de les millors pel·lícules que he vist de l'actor.

En conclusió, m'ha sorprés moltíssim cap a bé i recomano totalment veure-la, perquè jo pensava que estava totalment sobrevalorada i no es així, es mereix tota la propaganda bona i tota la fama que té, per la seva originalitat en l'argument i com aquest que desde una base que sembla del tot ben simple, pot aconseguir tant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario